Като продължавате да използвате сайта, Вие приемате използването на "бисквитки".

Срок и начин на доставка:

- Доставките се извършват чрез куриерска фирма Лео Експрес.

- Срока на доставката е от 24 до 72 часа в зависимост от населеното място. Цената за доставка е 5 лв. за сметки до 80 лева,след тази сума транспорта е безплатен. 

- В случаите, когато клиента предпочита друга куриерска компания, доставката е по тарифите на избраната от клиента куриерска фирма.

- Ако избран от вас продукт в момента липсва, администраторът на магазина ще се свърже с вас, за да предупреди за възможното забавяне. Имате право да поискате замяна на избрания продукт с друг или да се откажете от поръчката си.

Цена на доставката и начин на плащане:

Всички поръчки се доставят с куриер,а плащането се извършва с наложен платеж или плащане по банка. Към сумата на поръчката се начислява и цената за доставка с изключение в случаите, когато е упоменато, че доставката е безплатна.

Всички цени са в български лева за една бройка/един комплект с включен ДДС.

Връщане на закупена стока

Уважаеми клиенти, Вие можете да върнете закупените от онлайн магазина стоки в четиринадесет дневен срок считано от датата на получаване в работното време на онлайн магазина (посочено е в контакти). За целта трябва да върнете стоките на адрес: гр.Бургас,ул.Шейново 32, маг. Слънчо. Същите трябва да са във вида , в който сте ги получили с неповредени опаковки, етикети и съпътстваща документация. Пратка с върната стока, трябва задължително да е с: Наложен платеж (сумата за връщане, ако има такава), опция „преглед", куриерска услуга поета от подателя и предхождащо уведомление по телефона. Пратки не отговарящи на горепосочените условия няма да бъдат приети.

Нашата банкова сметка:

АЛ ЕООД

IBAN:BG58STSA93001525580999

STSABGSF

Банка ДСК

Върни се в началото