Като продължавате да използвате сайта, Вие приемате използването на "бисквитки".

  • Код на продукта: TITO Premium Class - Silver
  • Наличност: В наличност

Бебешка количка 2в1 Bebetto - TITO Premium Class - Silver

1,295.00лв
Описание


Tito Premium Class е колекция от детски колички, която съчетава елегантен дизайн, високо качество и множество функции. Последният ни модел е базиран на две версии на рамата Silver и Dark. Можете да разчитате на атрактивни комбинации на Тапицерията с UV 50+ зашита от слънцето,  дъно на коша имитиращо карбон и красива рамка. Коя колекция ще изберете?

Най-новият Tito Premium Class е количка 2in1, която е направена с грижа за комфортa по време на всяка разходка.В цената са включени двата коша, чанта, дъждобран, комарник и поставка за чаша. Столчето за кола се закупува допълнително.

Кош за новородено - Новата система за регулиране на сенника ви позволява да регулирате неговото положение в зависимост от текущите метеорологични условия - също в полусгънато положение. Регулирането е изключително лесно - можете да го направите, като натиснете дръжката за носене и зададете позицията на сенника или да я регулирате след натискане на страничните бутони, освобождавайки фиксатора. Покривалото завършва с допълнителен панел, който осигурява защита срещу слънцето или пък студения вятър. Прозорецът за видимост позволва, дори когато панелът  е повдигнат, да наблюдавате детето. Тегло на кошът за новородено - 4.6кг, дължина - 79 см, широчина - 36см. Подходящ за деца от 0 до 6 месеца и тегло до 9кг. Разполага с механизъм за регулиране височината на гръбчето, рапъващ се сенник. Вътрешен текстил 100% памук.

    

  

Седалка - Най-новото поколение на количката Tito Premium Class има много степени за регулиране на сенника, предпазвайки детето от слънцето или вятъра. Пружинният механизъм за автоматично заключване прави това действие още по-лесно. Регулирането на позицията на облегалката и опората за краката ви позволява да поставите малкия пътник в удобно положение - включително легнало положение. Количката е оборудвана с покриваем вентилационен панел, който също е прозорец, позволяващ ви  да следите детето си.


Подвижната преграда с удобен бутон, улеснява поставянето на детето в количка. 5-точковите предпазни колани са модернизирани, а катарамата е покрита с мек капак, за да се гарантира комфорта на детето ви по време на разходка. Седалката може да бъде обърната към вас или по посока на движението. За да отделите седалката от рамата, просто натиснете двата бутона от двете страни и я повдигнете. Параметри на Седалката: тегло 5кг, Дължина 97см, Широчина 32см. Може да се ползва от втория месец до три години и максимално тегло 15 кг. на детето.

  

  

Рама - Tito Premium Class предлага комфортно возене. НЕпомпещите Колела Flexy Wheels са еластични (точно както стандартните помпещи колела), като в същото време не е нужно да поддържате правилното налягане в гумите, както при гумите с въздух. Страничните и задните амортисьори са регулируеми и затова могат да се нагласят според терна, в зависимост дали количката се движи по гладка повърхност или павета . Система за памет на посоката на движение, запомня положението на предното колело, ако загуби допир със земята. Tito Premium Class може да бъде сгънат, без да е необходимо да се използва сила. Благодарение на своите компактни размери и леко тегло, той е наистина лесен за транспортиране. Тегло на рамата - 9.2кг, Регулираща се височина на дръжката от 72 до 113 см.


Аксесоари - в цената на количката са включени дъждобран, комарник и поставка за чаша.

НАЙ-ВИСОКО КАЧЕСТВО

Тито спечели наградата Grand Prix на изложението For Kids в Прага. Тази награда потвърждава, че това е един от най-добрите модели на пазара.


Количката разполага с патентованите системи: 

SAS(Shock Absorbtion Sistem) - Система за поемане на неравности по пътя и челен удар

DMS(Direction Memory System) - Система с памет за посоката на движение
Технологии използвани в нашите количкиОтзиви (0)

Напишете отзив

    Лош           Добър
Бележка: HTML не е преведен!
Върни се в началото